ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

Students.jpgΝηπιακά
Παραστατική μέθοδος διδασκαλίας με παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια, θεατρικές παραστάσεις, ζωγραφική και χρήση πολυμέσων, από ειδικά εκπαιδευμένη καθηγήτρια, για να ξεκινήσει η μάθηση της γλώσσας με διασκεδαστικό τρόπο.  Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-7  ετών. Οι μικροί μαθητές έρχονται στο σχολείο μία φορά την εβδομάδα, για μία ώρα και ασχολούνται με όλες τις δραστηριότητες που προσφέρουμε,  επικοινωνώντας μόνον στην Aγγλική γλώσσα. Στο τέλος της χρονιάς μπορούν να κατανοήσουν απλούς διαλόγους της καθημερινότητας. Το συγκεκριμένο τμήμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Μία Προκαταρκτική Ταξη (One Year Course)
Εφαρμόζουμε ενιαίο πρόγραμμα για τις προκαταρκτικές τάξεις, Aj και Bj, μειώνοντας κατά ένα χρόνο την εκμάθηση της Aγγλικής γλώσσας και διατηρώντας το επίπεδο ποιότητας που εδώ και 30 χρόνια προσφέρουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Οικονομάκου.
Τα παιδιά παρακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων καθηγητών, προσαρμοσμένο στο γνωστικό επίπεδο της γλώσσας, αλλά και στις  δυνατότητες της ηλικίας τους. Τα μαθήματα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα, ή δύο διδακτικές ώρες (45’).

Δωρεάν Μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Προσφέρονται σε όσους δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της τάξης, λόγω ελλείψεων που  δημιουργήθηκαν σε προηγούμενα έτη.

Θερινά Τμήματα
Οργανώνονται για τους μαθητές που θέλουν να ολοκληρώσουν ταχύτερα τα αγγλικά τους προκειμένου να δώσουν βαρύτητα στις εξετάσεις του Λυκείου. Τελειώνουν μία τάξη σε 3 μήνες με τη βoήθεια έμπειρων καθηγητών, ακολουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα.

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside