ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

eLearning

Το Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου (ΚΙΣΟΙ) σε συνεργασία με το Συνεργατικό Δίκτυο ΑΤΗΙΝΑ ΙΚΕ, προσφέρει μαθήματα εξ’ αποστάσεως στην Ιαπωνική Γλώσσα.

Το ΚΙΣΟΙ, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και συνεχίζει να προσφέρει σπουδές ποιότητας σε εκλεκτούς και φιλόδοξους σπουδαστές, που θέλουν να συνδυάσουν τη μόρφωση με επαγγελματική αποκατάσταση υψηλών προδιαγραφών, με καριέρες κύρους και γενικά που θέλουν να επενδύσουν σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο προσόν, τη γνώση της γλώσσας μιας οικονομικής και τεχνολογικής υπερδύναμης όπως είναι η Ιαπωνία.

Το ΚΙΣΟΙ, με έδρα τη Δευκαλίωνος 54, Αθήνα, έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΣΥΔ, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με την Τεχνική Προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008, για τη διδασκαλία της Ιαπωνικής Γλώσσας.

Το Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου είναι το πρώτο Κέντρο Ιαπωνικής Γλώσσας στην Ελλάδα. Σήμερα καινοτομεί, προσφέροντας Μαθήματα εξ αποστάσεως. Η νέα αυτή δραστηριότητα αποτελεί μεγάλο επίτευγμα, διότι δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης της Ιαπωνικής Γλώσσας σε όσους το επιθυμούν, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη,

  • παρέχει αξιόπιστη και σωστή εκπαίδευση από επαγγελματίες καθηγητές
  • χρησιμοποιούνται σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας βασισμένα στη νέα τεχνολογία
  • εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών
  • λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων
  • το ΚΙΣΟΙ συνεργάζεται με αντίστοιχα Κέντρα στην Ιαπωνία
  • συμμετέχει σε προγράμματα υποτροφιών
  • συμμετέχει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας που διοργανώνουν εξουσιοδοτημένοι Φορείς του Ιαπωνικού Κράτους (Japan Foundation)

Οδηγός διαδικτυακών μαθημάτων

Δείτε ή κατεβάστε τον Οδηγό Διαδικτυακών Μαθημάτων του ΚΙΣΟΙ.

Πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων του ΚΙΣΟΙ.

Αίτηση εγγραφής - Ιαπωνικά εξ' αποστάσεως

Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής για τα εξ' αποστάσεως μαθήματα Ιαπωνικών.

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside