ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

kantziΣε ποιούς απευθύνονται

Τα εφηβικά τμήματα απευθύνονται μόνο σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου από 14-17 ετών. Για μαθητές που είναι κοντά στο όριο ηλικίας που προσδιορίζουμε, πρέπει να υπάρξει μια προσωπική συνέντευξη με την Υπεύθυνη του Κέντρου.

Πρόγραμμα - Ωράριο

Τα μαθήματα γίνονται 1 φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο, μετά τη 1μμ και διαρκούν 3 ώρες. Η διάρκεια του σχολικού έτους είναι 8 μήνες, από αρχές Οκτωβρίου έως και τέλη Μαίου.

 Διδακτική Ύλη

Το πρόγραμμα και τα βιβλία είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εφήβων οι οποίοι προετοιμάζονται, όπως και το τμήμα των ενηλίκων για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Γι αυτό δεν υπάρχει διαφορά ούτε στα βιβλία ούτε στον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι οι έφηβοι ελέγχονται πιο αυστηρά από τους ενήλικες μέσα από εσωτερικούς διαγωνιμούς.

 Στόχος

Στόχος της τάξης των εφήβων είναι η απόκτηση τουλάχιστον του 3ου επιππέδου (Ν3), αντίστοιχο του Lower στα Αγγλικά

 Πίνακας Επιπέδων Ιαπωνικής Γλώσσας

Ν5 (1 χρόνος)

Ν4 (1 χρόνος)

Ν3 (2 χρόνια)

Ν2 (2 χρόνια)

Ν1 (2 χρόνια)

 Πολιτισμός

Επειδή η διδασκαλία της Ιαπωνικής Γλώσσας δεν γίνεται χωρίς την ύπαρξη της  Ιαπωνικής Κουλτούρας, οι έφηβοι έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και ιαπωνική καλλιγραφία (shodu), να παρακολουθήσουν ιαπωνικές ταινίες (anime), να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις όπου πρωταγωνιστές είναι τα αγαπημένα manga, αφου συνεργαζόμαστε με τον μοναδικό online σταθμό στην Ελλάδα που παίζει ιαπωνική μουσική, τον Otaku Radio Go. www.goradio.gr

 

 

 

 

 

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside