ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

economacos2

Το Κέντρο Ιαπωνικών και Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου έχει συμπληρώσει 30 χρόνια στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, και μάλιστα της διδασκαλίας των Ανατολικών Γλωσσών, τηςΙαπωνικής και Κινεζικής γλώσσας, καθώς και της διάδοσης της κουλτούρας τους. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80’ και συνεχίζει να προσφέρει σπουδές ποιότητας σε εκλεκτούς και φιλόδοξους σπουδαστές, που θέλουν να συνδυάσουν τη μόρφωση με επαγγελματική αποκατάσταση υψηλών προδιαγραφών, με καριέρες κύρους και γενικά  που θέλουν να επενδύσουν σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο προσόν, όπως είναι η γνώση της γλώσσας των οικονομικών και τεχνολογικών υπερδυνάμεων,  Κίνας και Ιαπωνίας.

Το Κέντρο Ιαπωνικών & Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου είναι το μοναδικό που συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας και της Κίνας, για πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές ή και για απλή εξάσκηση της γλώσσας.

Σήμερα, είναι το μοναδικό κέντρο γλωσσών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

«Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Οικονομάκου (με έδρα την Δευκαλίωνος 54, Αθήνα), έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΣΥΔ για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με την Τεχνική Προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008, για τη διδασκαλία Αγγλικών, Γαλλικών, Ιαπωνικών και Κινέζικων.»

 

ΕΣΥΔ

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside