ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΚΙΝΕΖΙΚΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ / ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΙΝΗΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Στο Κέντρο Κινεζικών Σπουδών ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, λειτουργούν τμήματα για παιδιά κι εφήβους από 8 έως 12ετών και από 13 έως 18 ετών, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σχολείου. Οι μαθητές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (διαδραστικό πίνακα και internet) καταφέρνουν με ευχάριστο τρόπο να διδαχθούν την κινέζικη γλώσσα, να κατανοούν και να επικοινωνούν από τον πρώτο κιόλας χρόνο διδασκαλίας. Οι συνεχείς εκδηλώσεις που διοργανώνουμε βοηθούν τους μαθητές μας να έρθουν κοντά στον κινέζικο πολιτισμό και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Τα μαθήματα κινεζικής γλώσσας, γίνονται 1 φορά την εβδομάδα (2 ώρες) από κινέζους καθηγητές, εξειδικευμένους στη διδασκαλία παιδιών και εφήβων.

ΕΠΙΠΕΔΑ KINEZIKHΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Τα επίπεδα των παιδικών/εφηβικών τμημάτων είναι 4 (YCT level 1, YCT level 2, YCT level 3, YCT level 4)

Για τους μαθητές που ξεκινούν κινέζικα στην ηλικία των 8 ετών, χρειάζεται μία προετοιμασία 2 χρόνων σε προκαταρκτικά τμήματα, πριν περάσουν στο πρώτο επίπεδο για την προετοιμασία του YCT 1.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Για τις μικρότερες ηλικίες υπάρχει συγκεκριμένο δίπλωμα, το YCT,  φιλικό προς τους μαθητές, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες και το επίπεδο ωριμότητας των μαθητών.

ΒΙΒΛΙΑ

Υπάρχουν συγκεκριμένες σειρές που απευθύνονται σε εφήβους και παιδιά ξένων χωρών. Πρόκειται για τις σειρές:

vivlia-gia-kinezika-paidika

Αποτελούνται από το βιβλίο του μαθητή, το βιβλίο των ασκήσεων και οπτικοακουστικό υλικό. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο οι μαθητές θα γνωρίζουν 600 κινέζικους χαρακτήρες και 400 λέξεις.

Τα βιβλία είναι γραμμένα στα αγγλικά με τη συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου γι’ αυτό και πρόκειται για σειρές που χρησιμοποιούνται από δημόσια σχολεία της Αγγλίας. Φυσικά είναι εγκεκριμένα από την Hanban. Τελειώνοντας τις 3 συγκεκριμένες σειρές, ο μαθητής θα γνωρίζει 600 χαρακτήρες και 400 λέξεις.

Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας, διότι δεν υπάρχουν βιβλία γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Εντούτοις, οι καθηγητές που διδάσκουν στα συγκεκριμένα τμήματα μιλούν ελληνικά.

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ