ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Τόκιο και Κιότο οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο

tokyokyoto1

Το Τόκιο και το Κιότο επέλεξαν ως τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2016 οι αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού Conde Nast Traveler. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 300.000 αναγνώστες και αφορούσε σε πόλεις που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ.

Κέντρο καινοτομιών αλλά και ένας από τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς (συγκεντρώνει τα περισσότερα αστέρια Michelin), γεμάτο αντιθέσεις όπου υπερσύγχρονοι ουρανοξύστες συνυπάρχουν με ιστορικούς ναούς και δασώδη πάρκα, το Τόκιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των 15 πόλεων. Ακολουθεί το Κιότο, η παλαιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ιαπωνίας που χαρακτηρίζεται από το περιοδικό ως μία από τις πιο καλοδιατηρημένες πόλεις στον κόσμο, με περίπου 1600 βουδιστικούς και 400 σιντοϊστικούς ναούς, με περισσότερα από 100 βραβευμένα διεθνώς εστιατόρια και με τα παραδοσιακά καϊσέκι, τα γεύματα όπου σερβίρονται πολλά μικρά πιάτα με μαγευτικές γεύσεις.

tokyokyoto1

Τα μαθήματα καλλιγραφίας, στο Κέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου, αρχίζουν τον Νοέμβριο. Εγγραφές καθημερινά, 4.30-8.30μμ.

kalligrafia

Τα μαθήματα Manga αρχίζουν τον Νοέμβρη. Οι μαθητές μας τα περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό!

kalligrafia

logoside